Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

termekkepek-mbtex

Webshopunk elindulása óta igyekszünk minden termékről olyan képeket feltölteni, melyeken jól látszódik a textúra, a szín, illetve a minták. 

Fontos azonban, hogy akármennyire jó minőségű képek is készülnek, a színek a különböző monitorokon igen nagy eltérést mutathatnak. 

GLS Házhozszállítás

GLS - Házhozszállítás - GLS - CsomagPont

A házhozszállítás választása esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezéséről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobilszám megadását. A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail elő értesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével, amenyiben szükséges a futárral lehet egyeztetni a kisszállításra vonatkozóan ezen túl az ügyfélszolgálat elérhetőségével és egy webcímmel ahol a csomag aktuális státusza lekövethető.

Mikor remek választás a házhozszállítás?

A házhozszállítás a legjobb választás, ha legrövidebb időn belül szeretnéd megkapni a csomagod, ha othonodban, munkahelyeden vagy éppen aktuális tartózkodási helyeden szeretnéd átvenni a csomagod.

GLS CsomagPontok

A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet. Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont van, ahol csomagokat tudsz átvenni, feladni. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.

Részletes tájékoztatás az egyes boltok nyitvatartásáról a csomagpont keresőben!

A csomag érvényes személyi okmánnyal vehető át. A csomagátvételhez a csomagszámot is szükséges megadni. Érthetően biztonsági okokból a csomagot kizárólag érvényes személyi okmányokkal lehet át venni a csomagszám ismeretében, kérlek ennek tudatában küld el megbízottadat vagy menj el személyesen csomagodért. Ha váratlan okból nem tudod átvenni a csomagot a megadott szállítási címen, akár csomagpontra is irányíthatod!

GLS szállítási díjak

Házhozszállítás esetén

 0 Ft - 15 000 Ft 990 Ft
 15 001 Ft-tól 0 Ft

GLS csomagpontra történő szállítás esetén

 0 Ft - 15 000 Ft 890 Ft
 15 001 Ft-tól 0 Ft

fizetes-mbtex

Cégünknél többféle fizetési mód közül is választhat, a vásárlás módjától függően:

  1. Webshopos vásárlás:
  • Banki átutalás:

Webshopunkban lehetősége van banki átutalással kifizetnie megrendelését. Ilyenkor a rendelés leadása után küldött visszaigazoló e-mailben kapja meg az utalásra vonatkozó információkat (számlaszám, cégnév, összeg, rendelési szám)

  • Utánvét:

Webshopunkban lehetősége van utánvéttel kifizetni megrendelését. Ebben az esetben a csomagot a GLS futár csak akkor tudja átadni, ha annak értékét a helyszínen megtéríti.

  1. E-mailben leadott rendelés: (Amennyiben egy adott termékből több mint 1 véget szeretne vásárolni, lehetősége van rendelését e-mailben elküldeni.) 
  • Előre utalás:

Ezen fizetési mód választása esetén díjbekérő számlát küldünk, mely tartalmazza rendelésre és utalásra vonatkozó adatokat (számlaszám, cégnév, összeg, proforma sorszáma). Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra, összekészítjük rendelését. Ezt követően van lehetőség a csomag kiszállítására.

Keresés